Personvernerklæring

Hvem vi er

Fru Nelik (orgnr.: 915044603).
Vi driver konditortjenester (produksjon av søtsaker) og kantinedrift.

Nettsiden og informasjonskapsler

Nettsiden kjører WordPress og er ment som en informasjonsside (uten kommentar og innlogging for kunder). Nettsiden kjøres hos Domeneshop.

Nettsiden logger besøkende via Matomo for statistikk. Data er lagret innenfor EU. Nettsiden benytter Cookie som identifikator og loggfører tidspunkt, side som besøkes, skjermoppløsning, posisjon, språk og nettleser. IP-adresse loggføres, men anonymiseres i Matomo. Rådata slettes hver 180 dag. Innsamlet informasjon benyttes til å forbedre nettsiden.

Butikk

Butikk/Utsalgssted i Rissa baserer seg på selvbetjening, hvor det er satt opp overvåkningskamera. Bilder fra overvåkningskamera lagres i skrivende stund i 30 dager, da butikken nylig har åpnet og vi jobber med å få på plass rutiner. Innen 01.02.2024 er målet at overvåkningsbilder skal lagres i maks 7 dager.

Kundesystemer

Systemer som benyttes i forhold til bestilling og kjøp er Duett regnskapsystem, Duell kassesystem, Vipps, iZettle, Outlook (av Microsoft Office 365) og Worklist (av Fosen Utvikling AS). Disse systemene lagrer kun personlig informasjon som navn, e-post og telefonnummer i forbindelse med kjøp (f.eks. kontaktopplysninger på ordre/faktura).

Bestillingsskjema for forhandlere, lagrer organisasjonsnummer, navn og e-post lokalt i nettleseren for enklere utsjekking ved neste kjøp.

Hvem vi deler dine opplysninger med

Vi deler ingen personopplysninger med tredjepart, utenfor det som er oppgitt.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Kontaktpersoner oppgitt på ordrer og fakturaer lagres på ubestemt tid (f.eks. til de slettes manuelt) eller innenfor regnskapsloven.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger om deg

Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.