fbpx

Matfestival, here we come!

Kjøkkenmaskina har virkelig hatt noen travle uker frem mot ferien. Produksjonen har stått på høygir, og vi er klare for Trøndersk matfestival 29.-31. juli! Se hva årets festivalkokk, Head Chef Christopher Davidsen ved Speilsalen Bitannia, har å fortelle om Trøndelag som matregion i festivalens velkomstfilm til oss. 

Nytelse i hver bit

I festivalboden vår få du et et bredt spekter av godsaksmenyen vår, og ikke minst kundefavoritten; lakriskaramell med hockeypulver. I tillegg har vi konfektnyheter, lakrismarengs og sjokoladekrønsj med hockeypulver eller havsalt.Hvis smittevernreglene tillater oss blir det selvfølgelig smaksprøver om du titter innom 🙂

Boks og skål med sjokoladekarameller

Årets forfriskninger

Kom og smak våre sommerdrikker! Vi har laget tre ulike for anledningen. Den ene med søt bringebær fra Lykkja på Stadsbygd og syrlig rabarbra fra snill lokalbefolkning. Våre to andre sommerdrikker er produsert med råvarer fra vår samarbeidspartner, Inderøy Mosteri. Velg mellom eplemynte eller solbær og drue. Eller prøv begge!

Plukking av rabarbra på Stadsbygd

Vår første Trønderske Matfestival

Det er stas for oss å få stå i Fosen-teltet på årets matfestival, og vi håper vi får komme tilbake! Gleder oss til å se deg og håper vi kan friste deg med godsaker og forfriskende sommerdrikk 🙂

Vi sees!