Fru Neliks kaker
Her er en oversikt over kakenes innhold og allergener.

Romkake
Innhold: hjemmelaget sukkerbrød, romkrem, melisglasur.
Allergener: egg, hvete, laktose.

Suksessterte
Innhold: mandelbunn, suksesskrem, ristet mandelflarn og sjokoladedekor.
Allergener: egg, laktose, mandler, soya.

Lukket valnøtt
Innhold: hjemmelaget sukkerbrød, valnøtter, pisket krem, hjemmelaget bringebærsyltetøy og marsipanlokk.
Allergener: egg, hvete, laktose, mandler, valnøtter.

Kremkake
Innhold: hjemmelaget sukkerbrød og jordbærsyltetøy fylt med vaniljekrem og sjokoladebiter. Smørkrokan rundt.
Allergener: egg, hasselnøtt, hvete, laktose, soya.

Marsipankake
Innhold: hjemmelaget sukkerbrød og jordbær-/bringebærsyltetøy, fylt med vaniljekrem og sjokoladebiter, og marsipanlokk.
Allergener: egg, hvete, laktose, mandler, valnøtter.

Sjokoladekake med smørkrem
Innhold: sjokoladekake med swiss meringue buttercream. Kan fås med vaniljekrem. Kan bestilles glutenfri.
Allergener: egg, hvete, laktose, soya. Fås glutenfri på bestilling.

Sjokolade og pasjonsfrukt moussekake
Innhold: mandelbunn, sjokolademousse, pasjonsfruktmousse og gelélokk.
Allergener: egg, laktose, mandler, soya.

Brownie med salt karamell
Innhold: browniebunn, salt karamell, daimkuler, sjokolademousse trukket med speilglasur.
Allergener: egg, laktose, mandler, soya.