Fru Neliks kaker

Her er en oversikt over kakenes innhold og allergener.

romkake med sjokoladepynt

Romkake

Innhold: hjemmelaget sukkerbrød, romkrem, melisglasur.

Allergener: egg, hvete, laktose.

Suksessterte

Innhold: mandelbunn, suksesskrem, ristet mandelflarn og sjokoladedekor.

Allergener: egg, laktose, mandler, soya.

Lukket valnøtt

Innhold: hjemmelaget sukkerbrød, valnøtter, pisket krem, hjemmelaget bringebærsyltetøy og marsipanlokk.

Allergener: egg, hvete, laktose, mandler, valnøtter.

Kremkake

Innhold: hjemmelaget sukkerbrød og jordbærsyltetøy fylt med vaniljekrem og sjokoladebiter. Smørkrokan rundt.

Allergener: egg, hasselnøtt, hvete, laktose, soya.

Marsipankake

Innhold: hjemmelaget sukkerbrød og jordbær-/bringebærsyltetøy, fylt med vaniljekrem og sjokoladebiter, og marsipanlokk.

Allergener: egg, hvete, laktose, mandler, valnøtter.

Sjokoladekake med smørkrem

Innhold: sjokoladekake med swiss meringue buttercream. Kan fås med vaniljekrem. Kan bestilles glutenfri.

Allergener: egg, hvete, laktose, soya. Fås glutenfri på bestilling.

Sjokolade og pasjonsfrukt moussekake

Innhold: mandelbunn, sjokolademousse, pasjonsfruktmousse og gelélokk.

Allergener: egg, laktose, mandler, soya.

Brownie med salt karamell

Innhold: browniebunn, salt karamell, daimkuler, sjokolademousse trukket med speilglasur.

Allergener: egg, laktose, mandler, soya.