Konfirmasjonskake ordner Fru neliK

Fløyelsmyk og saftig sjokoladekake med smørkrem, fruktig og frisk moussekake med pasjonsfrukt, eller en tradisjonsrik lukket valnøtt? Menyen vår består av 8 ulike kaker for enhver smak, og kaker til konfirmasjonsdagen, det fikser vi. 

Husk! Bestill i god tid da det raskt blir fullbooket opp mot konfirmasjonshelgene. Bestill innen 10 dager før kaken skal hentes i Rissa.

konfirmasjonskaker med spiselig bilde av konfirmanter

Kake med personlighet

Gjør kaken mer personlig med spiselig bilde. Spiselig bilde kan du få på alle våre kaker, eksempelvis av konfirmanten selv eller noe som betyr noe for han eller henne. Spiselig bilde er gluten- og laktosefritt.

Bli inspirert av våre konfirmasjonskaker som tidligere konfirmanter har feiret dagen sin med. Her kan du også se hvilken type pynt og farger du liker.

Ingen konfirmasjon uten kransekake, vel?

Hvorfor kransekake? Jo; fordi den er utrolig god, den tar seg godt ut på kakebordet, den er glutenfri OG den egner seg svært godt til frysing dersom det blir noe til overs. Du får ferdigpyntet kransekake med 18 ringer til kun 649,-.

kransekake med rosa pynt

Allergivennlige alternativer

Vi har flere allergivennlige og glutenfrie kaker. Alle allergener ser du enkelt i vår kakemeny. Se også oversikt over øvrig innhold i alle våre kaker. Kontakt oss gjerne på Facebook Messenger hvis du har spørsmål om allergier, så finner vi noe som passer for deg.

Nåkka godt åttåt kaffen

Ingen konfirmasjon uten kake, men hva med noe ekstra snacks åttåt kaffen? Fru neliK har en hel del godsaker på menyen. Til fest anbefaler vi deilige konfektkuler som du får blant annet med salt karamell, espresso, havsalt og lakris. Ønsker du å gå for en kundefavoritt vil lakriskarameller med hockeypulver være et godt valg! Vi bruker lakris fra vår leverandør Gold of Italy i alle våre produkter. Hos de får vi økologisk lakris fra Calabria i Italia.

tre skåler med konfektkuler