Fru Neliks nye klær

Fru Neliks nye klær

ENDELIG! Siden i fjor høst har vi jobbet dag og natt med utvikling av produkter og Fru Neliks profil. Svette og tårer har det vært mye av, men nå er vi stolte av å vise dere Fru Neliks nye klær og godsaker!

Flere godsaker til folket

Ikke fortvil, vi har med oss flere av de gode gamle sakene, blant annet karameller med hockeypulver og lakrismarengs. Men vi har så mye godt som kommer. 

Fru Neliks nye maskinpark

Vi har laget en sjokoladefabrikk! Vi har i hvert fall investert i flere nye maskiner som gjør arbeidet mer effektivt og mer morsomt. Og ikke minst gir de oss flere muligheter for produksjon av helt nye produkter!

I januar pusset vi opp kjøkkenet som en del av utviklingen av nye Fru Nelik. Nye maskiner, nye godsaker og større produksjon gjorde at vi trengte flere kvadratmeter og ommøblering. Favorittmaskina vår gir Vahlrona-sjokoladen perfekt temperatur som gjør at vi kan gi deg godsaker med enda bedre kvalitet. Ny mikser gjør at vi kan lage enda større kakedeiger og større ovn for enda flere brett med kaker og godsaker!

Årets søtsak

I 2021 lanserte vi Fru Neliks jordbærmarengs, og i år er denne søte godsaken finalist i Årets søtsak under Trøndersk Matfestival! Den er videreutviklet og har fått ny drakt, og ikke minst et passende navn; 💋SMELLKYSS💋

Det er alvor når blant annet Head Sommelier fra Hotel Britannia, Henrik Dahl Jahnsen, smaker og skal dømme smellkyssene våre. Vi krysser alt vi har for at vi når toppen i konkurransen med kjente merkenavn innenfor bransjen.

boks med jordbærmarengs

Bli med oss videre!

Vi er utrolig takknemlige til alle kunder og forhandlere som har handlet med oss, og vi håper dere liker vår nye drakt og ikke minst de nye godsakene som kommer på markedet om ikke så altfor lenge 🥰